Fiberuppdatering Smedstorp v23

Vi håller just nu på att projektera tätorten och kommer att sätta igång med grävning av stamnätet inom några veckor. Vi fortsätter sedan med utbyggnad av fibernätet och detta kommer att pågå fram till hösten med ett uppehåll för semestern.

Perioden för ingrävning på tomterna sker efter sommarsemestern och vi kommer under augusti-september att kontakta er för att boka in en tid. Då kommer vi tillsammans att bestämma var fiberslangen skall förläggas på din tomt och lämplig plats för placering av fiberuttaget i huset. Då har du också tillfälle att beställa ytterligare installationsarbete, t.ex. för att få kablar dragna inne i huset (kostnad för detta tillkommer). Projektören från Teleservice tar tillsammans med dig bilder och gör en ritning av installationen som är underlag för våra anläggare och installatörer.

Teleservice arbetar med moderna maskiner för att ingreppen i marken ska bli så små som möjligt – och självklart återställer vi marken så gott det går.

Vi önskar er en trevlig sommar och ring oss gärna om ni undrar över något.

Frågor: Kontakta oss på fiber@teleservice.net eller 0416-585059
Se även aktuell information på http://www.tomelillafiber.se

Vänliga fiberhälsningar
Teleservice Bredband Skåne AB

0416-585059
Västergatan 14
275 30 Sjöbo
www.teleservice.net