Fiberuppdatering Brösarp v25

Här kommer en uppdatering om fiberutbyggnaden i Brösarp!

Grävning av stamnätet startade vid Gullvivevägen under v22 och nu håller vi på att gräva oss ner till vår huvudcentral (HC) som vi kommer att placera på Brinkehem. Stamnätsarbetet kommer pågå fram till oktober månad med ett uppehåll för semestern. Vi har börjat att besöka er som bor vid Gullvivevägen och Röllekavägen och vi kommer att fortsätta med kundbesöken efter semestern. Perioden för ingrävning på tomterna återkommer vi med.

Vi önskar er en trevlig sommar och kontakta oss gärna om ni undrar över något.

Frågor: Kontakta oss på fiber@teleservice.net eller 0416-585059
Se även aktuell information på http://www.tomelillafiber.se

Vänliga fiberhälsningar
Teleservice Bredband Skåne AB
0416-585059
Västergatan 14
275 30 Sjöbo
www.teleservice.net